HomeWebshopContactInfoMijn account

Drops Events

Webshop » Retraites

Retraites

Dag-retraites en meerdaagse
 
Soms is het goed om samen te komen in een groep en ons te verbinden met elkaar, om samen tot healing te komen.
 
Dag-retraites zijn er om je eens te laten onderdompelen, zoals vb een Re-connecting dag is er voor iedereen die al reeds iets heeft gevolgd bij Drops of Awakening, hetzij als koppel in een individuele sessies bij mij, massage trajecten, empowerment tantra massagedagen enz...
 
In een sfeer van veiligheid en vertrouwen kom je in deze dag in connectie met jezelf en met elkaar via harts verbinding. We geven elkaar een hartverwarmende massage en delen onze ervaring met de groep.
 
Door het delen van je ervaring kom je tot een sterke oerverbinding kom je dichter bij jouw pure essentie en jouw waarheid. Het maakt je sterker en echter in je relatie tot jezelf en bijgevolg ook in je relatie tot anderen.
 
 
Meerdaagse retraites zijn er om eens tijd te nemen voor bepaalde thema’s in je leven.
Zoals oa Tantra & Empowerment massage dagen. We bieden oa bij Drops introductie dagen over Tantra, 
Dus ben je als koppel of gelegenheidskoppel op zoek naar diepe rust, ontspanning, warmte en intimiteit? Kan je onvoldoende uitspreken wat je precies nodig hebt, heb je nood aan een "tantrische massage" die jullie seksuele energie een boost geeft?
 
Tijdens onze retraite en introductie(dag)en ”Tantra & empowerment massage 3-daagse en 4 daagse voor (gelegenheids)koppels” creëer ik voor jullie de ideale ruimte om dichterbij elkaar of bij jezelf te komen.
 
 


    In samenwerking met www.drops-of-awakening.be  

    Home Webshop Contact Info Mijn account

    Algemene voorwaarden
    Webshop software: EasyWebshop.be